Politika

Gjiknuri takim me banorët e rajonit nr.3 në Vlorë/ Partia e Metës, institucion i korrupsionit zgjedhor! Refuzojeni me votë!

Gjiknuri takim me banorët e rajonit nr.3 në Vlorë/ Partia e Metës, institucion i korrupsionit zgjedhor! Refuzojeni me votë!

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri shoqëruar nga kandidatët për[Read More…]

Gjiknuri e Sinaj takim me banorët e Selenicës/ Me Rrugën e e Lumit të Vlorës realizuam një ëndërr Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj/     të banorëve

Gjiknuri e Sinaj takim me banorët e Selenicës/ Me Rrugën e e Lumit të Vlorës realizuam një ëndërr Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj/ të banorëve

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri u ndal për të[Read More…]

Bujar Leskaj ne Qendren Multifunksionale per te moshuarit dhe pensionistet ne Vlore: Te braktisur nga pushteti qendror dhe vendor. Jetojne ne ambiente te ftohta dhe pa kushte.

Bujar Leskaj ne Qendren Multifunksionale per te moshuarit dhe pensionistet ne Vlore: Te braktisur nga pushteti qendror dhe vendor. Jetojne ne ambiente te ftohta dhe pa kushte.

Në qendër të Vlorës, pak metra larg Sheshit të Flamurit është Qendra Multifunksionale e të[Read More…]

Damian Gjiknuri takim me banorët e fshatit Trevllazër/ Në Qarkun e Vlorës janë investuar 1 miliard euro në 8 vjet

Damian Gjiknuri takim me banorët e fshatit Trevllazër/ Në Qarkun e Vlorës janë investuar 1 miliard euro në 8 vjet

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri shoqëruar nga deputeti Fate[Read More…]

Banorët e Topanasë kanë qenë ndalesa e radhës së takimeve për drejtuesin politik të Partisë Demokratike të qarkut të Vlorës Bujar Leskaj.

Banorët e Topanasë kanë qenë ndalesa e radhës së takimeve për drejtuesin politik të Partisë Demokratike të qarkut të Vlorës Bujar Leskaj.

Banorët e Topanasë kanë qenë ndalesa e radhës së takimeve për drejtuesin politik të Partisë[Read More…]

Lagja “Pavarësia” ka qenë ndalesa e radhës e kandidates së PS Pranvera Resulaj

Lagja “Pavarësia” ka qenë ndalesa e radhës e kandidates së PS Pranvera Resulaj

Lagja “Pavarësia” ka qenë ndalesa e radhës e kandidates së PS Pranvera Resulaj,në kuadër të[Read More…]

INTERVISTA E DREJTUESIT POLITIK TË PS PËR QARKUN VLORË DAMIAN GJIKNURI/D.Gjiknuri: Me çfarë duket, Presidenti Meta alias kryetari i LSI-së është kthyer më shumë si një lider politik i opozitës vendore këtu në Vlorë

INTERVISTA E DREJTUESIT POLITIK TË PS PËR QARKUN VLORË DAMIAN GJIKNURI/D.Gjiknuri: Me çfarë duket, Presidenti Meta alias kryetari i LSI-së është kthyer më shumë si një lider politik i opozitës vendore këtu në Vlorë

Pyetje: Faleminderit z.Gjiknuri që keni gjetur kohën për të qenë në “Breaking” sot. D.Gjiknuri: Ju[Read More…]

Damian Gjiknuri takim me banorët e Rajonit 5 në Vlorë / Ndryshimi i kahjes politike sjell bllokimin e çdo investimi në Vlorë. Rikualifikim urban gjitha lagjeve të brendshme të qytetit

Damian Gjiknuri takim me banorët e Rajonit 5 në Vlorë / Ndryshimi i kahjes politike sjell bllokimin e çdo investimi në Vlorë. Rikualifikim urban gjitha lagjeve të brendshme të qytetit

  Kafen e mëngjesit, drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri[Read More…]

Damian Gjiknuri takim me banorët e fshatit Bishan të Novoselës/ Në 25 Prill Vlora voton masivisht PS, refuzon Berishën, Metën e Lulin

Damian Gjiknuri takim me banorët e fshatit Bishan të Novoselës/ Në 25 Prill Vlora voton masivisht PS, refuzon Berishën, Metën e Lulin

  Ndalesa e rradhës e drejtuesit politik të Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian[Read More…]

Bujar Leskaj është ndalur në një bashkëbisedim me banorë të lagjes “1 Maj”/Leskaj i bën thirrje qytetarëve të votojnë numrin 9.

Bujar Leskaj është ndalur në një bashkëbisedim me banorë të lagjes “1 Maj”/Leskaj i bën thirrje qytetarëve të votojnë numrin 9.

Në lagjen Karabash, një nga lagjet më të vjetra të qytetit që fatkeqësisht në infrastrukturë[Read More…]