Shtypi

Benito Musolini shkruante “…Në Vlorë, në mesin e korrikut të 1920-ës Italia u mund, dhe u mund sa s’ka më keq…

Benito Musolini shkruante “…Në Vlorë, në mesin e korrikut të 1920-ës Italia u mund, dhe u mund sa s’ka më keq…

Ergys Alushi Korrik 1920 Benito Musolini shkruante ndër të tjera Disa pak mijëra shqiptarë, pa[Read More…]

Barcelona në verë mund të formohet katërshja e frikshme

Barcelona në verë mund të formohet katërshja e frikshme

Në Spanjë trajneri i Barcelonës, Valverde, i ka konfirmuar klubit se është dakord për transferimin[Read More…]