Teknologji

Milano – New York vetëm për 3 orë me avionin Overture.

Milano – New York vetëm për 3 orë me avionin Overture.

Është quajtur Overture, por për të gjithë është në fakt trashëgimtari i Concorde, aeroplan mitik[Read More…]

Çfarë po ndodh?! Të gjitha shërbimet e Google në kolaps

Çfarë po ndodh?! Të gjitha shërbimet e Google në kolaps

Shërbimet e Google, përfshirë Youtube, Gmail dhe Snapchat dolën jashtë funksionit sot. Përdoruesit raportuan se[Read More…]

Facebook thyen rekord, fshin më se tre miliardë llogari

Facebook thyen rekord, fshin më se tre miliardë llogari

Facebook ka publikuar raportin e fundit, i cili detajon sa postime dhe llogari ka kontrolluar[Read More…]

Panik tek përdoruesit kudo në botë. Bien Facebook, Instagram dhe Whatsapp…!

Panik tek përdoruesit kudo në botë. Bien Facebook, Instagram dhe Whatsapp…!

Rrjetet sociale Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë ndeshur probleme në të gjithë botën diten e[Read More…]

Avioni më i madh në botë kryen fluturimin e parë në 5200 metra lartësi

Avioni më i madh në botë kryen fluturimin e parë në 5200 metra lartësi

Aeroplani më i madh në botë ka kryer me sukses fluturimin e tij të parë[Read More…]