Sociale

SKANDALI/ Prindërit e sëmurë dhe në vështirësi ekonomike, 13 vjeçarja jeton e vetme me qira, viktimë e shfrytëzimit dhe trafikimit, institucionet nuk japin zgjidhje

SKANDALI/ Prindërit e sëmurë dhe në vështirësi ekonomike, 13 vjeçarja jeton e vetme me qira, viktimë e shfrytëzimit dhe trafikimit, institucionet nuk japin zgjidhje

Në emisionin Fiks Fare vjen një denoncim sa i çuditshëm aq edhe i dhimbshëm mbi[Read More…]

Komiteti i Ekspertëve: Varianti Delta i COVID në 10 qytete, 6 prej rasteve të vaksinuar me 2 doza jashtë shtetit!

Komiteti i Ekspertëve: Varianti Delta i COVID në 10 qytete, 6 prej rasteve të vaksinuar me 2 doza jashtë shtetit!

Varianti Delta qarkullon gjerësisht në Shqipëri. Është kjo deklarata e Komitetit Teknik i Ekspertëve. Raste[Read More…]

ANKETIM NË VLORË –  92.1% E DËSHIROJNË ZGJEDHJEN DHE FORMALIZIMIN E ADMINISTRATORIT NË PALLATIN E TYRE

ANKETIM NË VLORË – 92.1% E DËSHIROJNË ZGJEDHJEN DHE FORMALIZIMIN E ADMINISTRATORIT NË PALLATIN E TYRE

Ndërsa implementimi i projektit “Lagjja ime…Administratori i pallatit tim” vazhdon normalisht, të shumtë janë ata[Read More…]

Vlora në prag sezoni veror

Vlora në prag sezoni veror

Nga Vangjel Sako Një nga bukuritë e rralla natyrore të bregdetit Mesdhetar, Vlora të tërheq[Read More…]

ADMINISTRATORI I PALLATIT/ BASHKIA VLORE NGRE STRUKTURAT PER NJOHJEN

ADMINISTRATORI I PALLATIT/ BASHKIA VLORE NGRE STRUKTURAT PER NJOHJEN

Qysh në fillimet e kësaj nisme, grupi informal “Your Voice”, me shumë besim dhe të[Read More…]

Ndodhte 90 vite më parë/ Vdekja e katër pesë njerëzve brenda një kohe të shkurtër nxiti frikën në popullatë nga meraku i përhapjes së gripit ose ndonjë sëmundje infektive.

Ndodhte 90 vite më parë/ Vdekja e katër pesë njerëzve brenda një kohe të shkurtër nxiti frikën në popullatë nga meraku i përhapjes së gripit ose ndonjë sëmundje infektive.

Ndodhte 90 vite më parë Në vitin e largët 1931 Vdekja e katër pesë njerëzve[Read More…]

NDËRTESA NË BASHKËPRONËSI/ LIGJI PËR ADMINISTRATORIN NGARKON PUSHTETIN VENDOR PËR FUNKSIONIMIN E TIJ

NDËRTESA NË BASHKËPRONËSI/ LIGJI PËR ADMINISTRATORIN NGARKON PUSHTETIN VENDOR PËR FUNKSIONIMIN E TIJ

Për administratorin e pallatit, mbështetja ligjore dhe roli i pushtetit vendor janë po aq të[Read More…]

Janë bërë kryetarët e partive tona si plaku Mere

Janë bërë kryetarët e partive tona si plaku Mere

EDITORIL NGA VANGJEL SAKO     Ardhja e pluralizmit politik në vendin tonë me sa[Read More…]

Përse mungon reciprociteti?! Përse gjithmonë e “ha” qytetari?!

Përse mungon reciprociteti?! Përse gjithmonë e “ha” qytetari?!

Editorial nga Vangjel Sako Mungesa e energjisë elektrike për orë e deri ditë të tëra[Read More…]

Nga marrëdhënia me Adil Çarçanin te Rama kryeministër, rrëfimi i fundit i ish-ministres së Enver Hoxhës, Themie Thomai: Pse dyshoj te vetëvrasja e Mehmet Shehut!

Nga marrëdhënia me Adil Çarçanin te Rama kryeministër, rrëfimi i fundit i ish-ministres së Enver Hoxhës, Themie Thomai: Pse dyshoj te vetëvrasja e Mehmet Shehut!

Ish-ministrja e Bujqësisë në kohën e komunizmit, Themie Thomai në vijim të intervistës së saj,[Read More…]