Analiza

Arrest shtëpie për gjyqtaren, avokatët: S’ka prova. Vendimi është marrë jashtë Gjykatës

Arrest shtëpie për gjyqtaren, avokatët: S’ka prova. Vendimi është marrë jashtë Gjykatës

Avokatët e 5 të arrestuarve për korrupsionin në Gjykatën e Apelit të Korçë e kanë[Read More…]

Opinion nga Kreshnik Ziaj, ish- këshilltar Bashkiak

Opinion nga Kreshnik Ziaj, ish- këshilltar Bashkiak

Ish këshilltari Kreshnik Ziaj, nëpërmjet një postimi në rrjetin social facebook, nisur nga situata që[Read More…]

Kriza e Bashës me Perëndimin dhe fenomeni Doris Pack.

Kriza e Bashës me Perëndimin dhe fenomeni Doris Pack.

Nga Mero Baze Nuk bëjnë keq që e thërrasin në Tiranë dhe e bëjnë pjesë[Read More…]

Për cilën demokraci po luftojmë???

Për cilën demokraci po luftojmë???

Në fillim të viteve 90’ të entuziazmuar nga ideja e demokracisë u rreshtuam të gjithë[Read More…]

Albaniatimes.al

Populistët nuk do t’i fitojnë zgjedhjet evropiane

Politika ka nevojë për momente dramatike. Zgjedhjet janë një formë terapie, me të cilën qytetarët[Read More…]