Politika

Takim mbresëlënës e shpresëplotë organizuar në Sarandë nga vëllezërit Myrtaj për të pritur drejtuesin politik të Qarkut të Vlorës Bujar Leskaj bashkë me kandidatët për deputetë Ina Zhupa, Gëzim Ademaj e Jolio Dine.

Takim mbresëlënës e shpresëplotë organizuar në Sarandë nga vëllezërit Myrtaj për të pritur drejtuesin politik të Qarkut të Vlorës Bujar Leskaj bashkë me kandidatët për deputetë Ina Zhupa, Gëzim Ademaj e Jolio Dine.

Takim mbresëlënës e shpresëplotë organizuar në Sarandë nga vëllezërit Myrtaj për të pritur drejtuesin politik[Read More…]

Partia Demokratike Vlorë denoncon në Prokurori drejtorin e Sh.A Ujësjellës Kanalizime Vlorë Shkëlqim Leskaj.

Partia Demokratike Vlorë denoncon në Prokurori drejtorin e Sh.A Ujësjellës Kanalizime Vlorë Shkëlqim Leskaj.

Partia Demokratike Vlorë denoncon në Prokurori drejtorin e Sh.A Ujësjellës Kanalizime Vlorë Shkëlqim Leskaj. Deklarata:[Read More…]

Gjiknuri takim me banorët në Himarë dhe Qeparo/ Mos çoni asnjë votë dëm tek PD-LSI, nuk i lidh asgjë me zonën

Gjiknuri takim me banorët në Himarë dhe Qeparo/ Mos çoni asnjë votë dëm tek PD-LSI, nuk i lidh asgjë me zonën

Gjiknuri takim me banorët në Himarë dhe Qeparo Himarë, Gjiknuri: Mos çoni asnjë votë dëm[Read More…]

Damian Gjiknuri takim me banorët e Dhërmiut dhe Vunoit/ Investimet në zonë i rritën vlerën pronave dhe nxitën turizmin. Përfunduam rregjistrimin e pronave në disa fshatra, procesi vijon

Damian Gjiknuri takim me banorët e Dhërmiut dhe Vunoit/ Investimet në zonë i rritën vlerën pronave dhe nxitën turizmin. Përfunduam rregjistrimin e pronave në disa fshatra, procesi vijon

Në cilësinë e drejtuesit politik të Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës por edhe në[Read More…]

Damian Gjiknuri takim me banorët e fshatit Oshtimë/Rehabilitim aksit të vjetër Levan-Vlorë/ Gjiknuri do të jetë një zë i fuqishëm për investime në fshatin oshtimë

Damian Gjiknuri takim me banorët e fshatit Oshtimë/Rehabilitim aksit të vjetër Levan-Vlorë/ Gjiknuri do të jetë një zë i fuqishëm për investime në fshatin oshtimë

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri zhvilloi takim me banorët[Read More…]

Bujar Leskaj, shoqëruar nga kandidatët për deputet Nada Mecorapaj, Arbi Agalliu dhe Nada Daullja zhvilluan një takim me ish të përndjekur politikë të Vlorës.

Bujar Leskaj, shoqëruar nga kandidatët për deputet Nada Mecorapaj, Arbi Agalliu dhe Nada Daullja zhvilluan një takim me ish të përndjekur politikë të Vlorës.

Viktimat e komunizmit të kujtohen dhe krimet të mos harrohen! Bujar Leskaj, shoqëruar nga kandidatët[Read More…]

Të rinjtë janë shpresa dhe forca që do të bëjnë të mundur ndryshimin

Të rinjtë janë shpresa dhe forca që do të bëjnë të mundur ndryshimin

Të rinjtë janë shpresa dhe forca që do të bëjnë të mundur ndryshimin. Mbi 700[Read More…]

Gjiknuri takim me banorët e rajonit nr.3 në Vlorë/ Partia e Metës, institucion i korrupsionit zgjedhor! Refuzojeni me votë!

Gjiknuri takim me banorët e rajonit nr.3 në Vlorë/ Partia e Metës, institucion i korrupsionit zgjedhor! Refuzojeni me votë!

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri shoqëruar nga kandidatët për[Read More…]

Gjiknuri e Sinaj takim me banorët e Selenicës/ Me Rrugën e e Lumit të Vlorës realizuam një ëndërr Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj/     të banorëve

Gjiknuri e Sinaj takim me banorët e Selenicës/ Me Rrugën e e Lumit të Vlorës realizuam një ëndërr Sinaj: Vota për Partinë Socialiste është votë pro zhvillimit dhe ekonomisë suaj/ të banorëve

Drejtuesi politik i Partisë Socialiste për Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri u ndal për të[Read More…]

Bujar Leskaj ne Qendren Multifunksionale per te moshuarit dhe pensionistet ne Vlore: Te braktisur nga pushteti qendror dhe vendor. Jetojne ne ambiente te ftohta dhe pa kushte.

Bujar Leskaj ne Qendren Multifunksionale per te moshuarit dhe pensionistet ne Vlore: Te braktisur nga pushteti qendror dhe vendor. Jetojne ne ambiente te ftohta dhe pa kushte.

Në qendër të Vlorës, pak metra larg Sheshit të Flamurit është Qendra Multifunksionale e të[Read More…]