Nga Agron Brataj
Nëse Komisionet Zonale të Administrimit Zgjedhor,në Nëse Komisionet Zonale të Administrimit Zgjedhor, në Selenicë nuk do të lirojnë ambientet e zëna me materialet e procesit zgjedhor që janë në pronësi të bashkisë atëherë do të ndërhyjë bashkia.
“Unë nuk kam kërkuar KZAZdhe institucioneve të tjera lirimin e ambienteve por kam dërguar një shkresë në zbatim të dekretit të presidentit dhe unë besoj se Presidenti ka ligjshmërinë për të lëshuar urdhëra të tillë dhe në zbatim të dekretit kam bërë shkresën” thotë  kryebashkiaku i Selenicës në një prononcim për Agron Brataj
Shametaj  nënvizon se do të bëjë çmos që dekreti i presidentit të zbatohet.
Do bëj çmos që dekreti i presidenti të zbatohet” nënvizon Shametaj  duke sqaruar se nuk ka ardhur shkresë zyrtare nga KQZ, të cilës do i përgjigjet ‘qetësisht”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*