Këngëtarja shqiptare Manjolla Nallbani njihet për format e saj të bukura trupore, ndërkohë që së fundmi ka sfiduar edhe vajzat e reja.

Përveç muzikës së mirë që realizon, Manjola është dalluar gjithmonë për linjat e saj perfekte.

Këngëtarja 52-vjeçare është shfaqur me një pale bikini të zeza dhe duket mjaft në formë të tonifikuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*