Sipas Tg.com, dy avionë francez me turistë janë përplasur në zonën e “Batterie de Viraysse” në kufi me Italinë.

Sipas informacioneve të para të mediave francize, dy turistë anglez, njëri 18 vjeç dhe tjetri 37 vjeç kanë qënë viktima të aksidentit, ndërkohë që një tjetër pasagjerë ndodhet në gjendje të rëndë.

Të dy avionët ishin nisur nga aeroporti i vogël Saint-Pons në Francë. Nuk dihet ende i saktë numri i personave që ndodheshin në bord.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*