Një banesë është përfshirë nga flakët në një pallat në lagjen nr.4 në Sarandë. Flakët kanë ardhur si pasojë e ndezjes së zjarrit në oxhak për të bërë skarë nga familjarët.

Situata ka dal nga kontrtolli dhe është dashur ndërhyrja e shërbimit të zjarrëfikses për të vënë flakët nën kontroll. Pavarsisht se familja ka qënë e gjitha në banesë, ka pasur vetëm dëme të vogla materiale nga flakët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*