Valentina Sampaio nga Brazili, është ëngjëlli i parë transgender që bëhet pjesë e pasarelave të Victoria’s Secret. 22 vjeçarja e lindur në një fshat peshkatarësh në Brazil, ka qenë në kopertinën e Vouge dhe është fytyra e L’Oreal.

E lindur e seksit mashkull, në moshën 8-vjeçare ajo u përcaktua nga psikologu si transgender, një person i cili ndërron gjininë, duke hequr organet seksuale, të cilat ka dhe i zëvendëson me ato të gjinisë tjetër. Në moshën 10-vjeçare mori emrin Valentina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*