Qytetare te Vlores te cilet jetoni në pallate, qofshin këto objekte të vjetra të ndërtuara para viteve 90 apo të ndërtuara së fundmi, ju duhet të përcaktoni Adiminstrator, i cili do të pergjigjet për çdo problematikën që haset në mjediset e përbashkëta. Ankesa të shumta të cilat ju drejtoni për zgjidhje, ku në pallate ndodh shkëputje e suvasë, lagështi nëpër soleta, mungesa në mirëmbatje të shkallëve, probleme me tubacionet, të cilat përfshihen në ambjentin e përbashkët, mirëmbatja e tyre është detyrë e banorëve të pallateve

Për sigurinë e tyre dhe një jetë më të mirë në gjendemi në cdo kohë pranë. Sot në verifikim dhe zgjidhjen e konfliktit midis banorëve pasi ju gjendem pranë arritën të kuptojnë rëndësine: “Një shtepi e mirë, nuk është veç brenda katër mureve. Si dhe morën vendim për ngritjen e asamblesë se pallatit dhe përcaktimin e Adiminstratorit. Së bashku bëjmë më të mirën.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*