Ergys Alushi është një nga gazetarët e parë të qytetit të vlorës në periudhën e demokrazis në shqiperi ndoshta i vetmi që ose nga të rrallet qe ngre zërin kundër të pakundërshtueshmit pasi dihen pasojat. Por është edhe nga të paktit që jep vlersime ose më mirë u jep atyre që me të vërtet e meritojnë në të vërtetë. Kështu shprehet ai për një figurë të paster si Petrit Çano

Ka edhe njerëz të mirë për të cilët jepen vendime të drejta.
Njerëz që kanë sherbyer me përkushtim dhe kanë lënë emër të mirë në komunitet.

Petrit Çano është një ndër ata njerëz që mbeti i pastër në një sistem të pistë 30 vjeçar.

Ai e kaloi me sukses Vettingun.

Në të tri kriteret e rivlerësimit, pasurinë, pastërtinë e figurës dhe aspektin profesional nuk kishte asnjë problem.
(Duhet ta kishte vlerësuar dhe për këngën labçe që e këndon bukur).

Dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe.

Unë e kam njohur pastërtinë e Petrit Çanos kur ai kryente detyren e Prokurorit në një rreth si Vlora, në vitet e vështira të saj pas 1997 dhe unë punën e gazetarit.
(Sa e sa ngjarje!).

Ndaj dhe ai ka lënë një emër të mirë në Vlorë.

Urime miku im.

Pas Vettingut që u dha për ty, besoj se do të ketë Vetting dhe për të gjithë të tjerët, që në fusha të ndryshme, ruajtën pastertinë e nuk u bënë pis, me shpresën se një ditë do të bëhet shteti i të mirëve!

Postimi i plote

Ka edhe njerëz të mirë për të cilët jepen vendime të drejta.
Njerëz që kanë sherbyer me përkushtim dhe kanë lënë emër të mirë në komunitet.

Petrit Çano është një ndër ata njerëz që mbeti i pastër në një sistem të pistë 30 vjeçar.

Ai e kaloi me sukses Vettingun.

Në të tri kriteret e rivlerësimit, pasurinë, pastërtinë e figurës dhe aspektin profesional nuk kishte asnjë problem.
(Duhet ta kishte vlerësuar dhe për këngën labçe që e këndon bukur).

Dhe nuk kishte si të ndodhte ndryshe.

Unë e kam njohur pastërtinë e Petrit Çanos kur ai kryente detyren e Prokurorit në një rreth si Vlora, në vitet e vështira të saj pas 1997 dhe unë punën e gazetarit.
(Sa e sa ngjarje!).

Ndaj dhe ai ka lënë një emër të mirë në Vlorë.

Urime miku im.

Pas Vettingut që u dha për ty, besoj se do të ketë Vetting dhe për të gjithë të tjerët, që në fusha të ndryshme, ruajtën pastertinë e nuk u bënë pis, me shpresën se një ditë do të bëhet shteti i të mirëve!

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*