Post Tagged with: "Vangjush dako"

Vangjush Dakos dhe familjes së tij i ndalohet hyrja në Shtetet e Bashkuara

Vangjush Dakos dhe familjes së tij i ndalohet hyrja në Shtetet e Bashkuara

Departamenti i Shtetit ndalon hyrjen në Shtetet e Bashkuara të Kryetarit të Bashkisë së Durrësit[Read More…]