Ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim deklaron se SHBA do të vazhdojë të mbështesë Shqipërinë në reformat e nevojshme për bashkimin me BE.

Në një postim në Twitter ajo shpërndan postimin e presidentes së KE Ursula Von de Leyen për vendet e Ballkanit Perëndimor dhe shpreh mbështetjen e SHBA-ve për reformat në vend.

“Shprehje e shkëlqyer e solidaritetit me #WesternBalkans. Ne do të vazhdojmë të mbështesim fuqimisht 🇦🇱 përpjekjet për reformat e nevojshme për t’u bashkuar”, shkruan Kim.

Yuri Kim Tw