JPMorgan realizon ëndrrën e miliona personave. Banka ka fshirë borxhin e kartave të kreditit të klientëve të saj në Kanada. “Merreni si një dhuratë”, ka deklaruar banka.

Vendimi i “JPMorgan Chase” lidhet me mbylljen e aktiviteteve që lidhen me kartat e kreditit në Kanada.

“Chase ka vendosur të dalë nga tregu kanadez i kartave të kreditit.

Dhe ka vendosur të fshijë bilancin ekzistues pëtr të kompletuar daljen e saj”, shpjegon zëdhënësja Maria Martinez.

Chase ka pushuar së pranuari kërkesa të reja për karta krediti në Kanada prej dy vitesh.

Në marsin e vitit 2018, banka kavendosur tëmbyllë llogaritë ekzistuese dhe të bllokojë mundësitë përklientët ekzistues për të bërë shpenzime të reja, duke vijuar amaqëë të pranojëpagesat e tyre e shlyerjes së borxhit kundrejt saj.

 

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*