Ashtu siç u paralajmërua Britania e Madhe është goditur nga stuhia “Ciara”. Si pasojë e saj në Britaninë e Madhe janë ndërprerë udhëtimet me tren, fluturimet dhe udhëtimet me traget.

Kjo stuhi fillimisht goditi Skocinë, ndërsa forca e kësaj stuhie sipas medieve vendase është regjistrua në 129km/h.

Të paktën 10 kompani hekurudhore kanë ndërprerë udhëtimeve, ndërsa 20 të tjera kanë sinjalizuar pasagjerët që do të ketë vonesa sepse parashikohet që edhe në vijim të ketë erëra të forta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*