Një tjetër viktimë është shënuar nga cigarja elektronike.

Ngjarja ndodhi në shtetin e Oregon-it. Personi u shtrua në spital si i sëmurë nga mushkëritë pasi kishte provuar cigaren elektronike.

Kujtojmë që vdekja e parë nga cigarja elektronikë ka ndodhur në Ilinois në muajin gusht.

Ekspertët dhe mjekët kanë nisur hetimet për ndonjë sëmundje misterioze që shkaktohet nga cigarja elektronike, e cila ka prekur më shumë se 200 persona në SHBA.

Ndërkohë, Michigan është bërë shteti i parë amerikan që ndalon shitjen e cigareve elektronike tek të rinjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*