Nga Agron Brataj
Ish shefi i zyres juridike në drejtorinë e  Kadastres, Alteo Nazëraj është emëruar këtë të hënë, drejtori i këtij institucioni të rëndësishëm. Z. Nazëraj zëvëndëson  në këtë detyrë ish dretorin  Florian Almadhin, i cili dha dorëheqen  pas 3 muajsh në krye të institucionit.
Tashmë Zyra vendore e Kadastrës Vlorë do të drejtohet nga Nazëraj. Juristi i cili ka punuar si specialist në këtë drejtori prej thuajse 10 vitesh.
Zv drejtori  i këtij istitucioni është emëruar një tjetër punonjës me përvojë  në këto zyra,  Krenar Xhemali.
Ndryshimi i bërë ka për qëllim arritjen e objektivave sa më të larta të veprimtarisë së kësaj drejtorie  dhe realizimin e projekteve të rëndësishme në vijim.
Stafi i Albania Times i uron suksese në detyrën e re!

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*