Bota është ‘pushtuar’ nga pandemia e koronavirusit. Qeveria shqiptare ka marrë masa për të parandaluar përhapjen e virusit vdekjeprurës.

Gjithashtu qeveria ka blerë mjete të domosdoshme për spitalet në mënyrë që të sigurohet jeta e pacientëve dhe mjekëve. Pajisjet e pritet të vijnë në vendin tonë shumë shpejt.

Është kryeministri Edi Rama i cili me anë të një postimi në Facebook tregon që avioni Lasgushi i Air Albani po ngarkohet me pajisjet në Stamboll.

“LASGUSHI NË KËTË ÇAST DUKE U NGARKUAR NË STAMBOLL ME ARMË PËR MBROJTJEN E JETËS SË PACIENTËVE DHE MJEKËVE TANË”- shkruan Rama në facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*