DASHI
Të përgjithshmet: Një javë shumë e mirë fillon për ju pasi hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve në 21/5 do të kthej interesimin tuaj në diskutime dhe takime të cilat do ju rregullojnë disponimin tuaj. Bashkimi Dielli/Merkur do të zgjasë 2-3 ditë dhe do të sjellë shumë lajme në veshët tuaj. Pikëpamja pozitive e Marsit, e cila është tek Gaforrja me Uranin tek Demi më 22/5, do t’ju ndihmojë të gjeni një zgjidhje për një çështje që lidhet me shtëpinë tuaj.
Parashikimet në dashuri: Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 do të “zbulojë” çështjet sentimentale që janë bllokuar pasi nevoja për komunikim dhe joshjet sentimentale do të jenë intensive. Nëse jeni beqar, një bisedë mjafton për t’ju afruar pranë asaj që dëshironi. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie investoni në takime me miqtë tuaj, pasi do t’ju bëjnë mirë!
Parashikimet profesionale: Një javë komunikuese fillon pasi kalimi i Merkurit dhe Diellit në shenjën e Binjakëve do të krijojë kushtet e duhura për të filluar debatet në punë, gjë të cilat do të sjellin të reja. Tani është mundësia për të përfituar nga disponimi juaj komunikues dhe gjendja shpirtërore që do të kenë të tjerët për biseda për të rregulluar situatën në lidhje me qellimet tuaja profesionale.

DEMI
Të përgjithshmet:
 Këtë javë do të vëreni se nevoja juaj për kontakt dhe komunikimi me njerëzit tuaj të dashur do të jetë e dukshme. Dielli dhe Merkuri janë duke shkuar tek Binjakët më 21/5 dhe do të jenë të kënaqur këtë javë, pasi do t’ju shtyjnë të merrni një telefonatë të afërt, të kontaktoni të njohur dhe miq, veçanërisht ata që keni lënë pas dore. Më 22 Maj, gjashtëkëndëshi i Marsit nga Gaforrja me Uranin në shenjën tuaj do t’ju japë një ide të mrekullueshme për një çështje që ka të bejë me ju dhe disa njerëz të mjedisit.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë do thoni shumë, dhe nuk do kuptoni gjithçka, pasi kalimi i Merkurit dhe Diellit në shenjën e Binjakëve do t’ju tërheq në shumë fjalë. Kujdes nëse e keni gjetur bashkëshortin tuaj, pasi është e lehtë t’i premtohet atij diçka që edhe ju vet e dini se nuk do e bëni. Nëse jeni beqar, gjashtëkëndëshi mes Marsit nga Gaforrja dhe Urani që është në shenjën tuaj mund të sjellë një takim me dikë që do të bini në dashuri në një shoqëri të përbashkët.
Parashikimet profesionale: Këtë javë do të vëreni se do të keni tendencën për të shkuar në punë për të biseduar, të flisni dhe të shkëmbëni lajme me kolegët tuaj, në vend që të punoni! Arsyeja për këtë është kalimi i Merkurit dhe Diellit në shenjën e Binjakëve më 21/5 që do të largojë tërësisht mendjen tuaj nga çështjet profesionale. Qendra e diskutimeve tuaja do të jenë financat, por mos harroni se ato mund të kombinohen me ato profesionale dhe të sjellin një rezultat shumë të mirë në fondin tuaj nëse negocioni atë në mënyrë korrekte!

BINJAKËT
Të përgjithshmet:
 Këtë javë luani rolin kryesor në ngjarjet astrologjike, pasi dy planetet – Merkuri dhe Dielli – hyjnë në shenjën tuaj më 21/5. Kjo tregon se do të jetë edhe më e lehtë për ju për të komunikuar, për ti’u afruar njerëzve që duan të negociojnë marrëveshje të reja, qoftë biznes apo personale dhe të nënshkruajnë disa kontrata. Negativja e kësaj lëvizjeje janë se do të jetë e lehtë të thoni shumë të cilat nuk do jetë e lehtë për të mbështetur dhe “transferuar” çështjet e palës së tretë në diskutime! Gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja dhe Urani që ndodhet tek Demi më 22/5 do t’ju ndihmojë të gjeni zgjidhje imagjinative për të zgjidhur çështjen tuaj financiare.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë mund të përfitoni nga aftësitë që do t’ju duhet t’i afroheni dikujt që ju intereson, ndërkohë Dielli dhe Merkuri kalojnë përmes shenjës suaj dhe ju ndihmojnë të tregoni personalitetin tuaj dhe të tregoni talentin tuaj në fjalim. Nëse tashmë e keni gjetur partnerin tuaj, një bisedë me të do ju krijojë një klimë të ngrohtë dhe erotike mes jush.
Parashikimet profesionale: Një javë shumë e mirë fillon në çështjet e biznesit tuaj pasi mund të keni mundësi të negocioni diçka në punën që po bëni, të bëni një marrëveshje të re ose të nënshkruani një kontratë me kushte të favorshme për ju. Në të gjitha këto do ju ndihmojnë Dielli dhe Merkuri të cilët do të jenë në shenjën tuaj që nga 21/5, pasi do të krijojnë kushte ideale për të treguar aftësitë tuaja të komunikimit.

GAFORRJA
Të përgjithshmet:
 Një javë e mbushur fillon për ju, pasi lëvizja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 mund t’ju bëjë të mendoni se është koha për të bërë një pushim nga “lëvizshmëria” dhe detyrimet shoqërore të së kaluarës. Më 22 Maj, gjashtëkëndëshi i Marsit që është në shenjën tuaj me Uranin që ndodhet tek Demi mund të sjellë një zgjidhje për një çështje që ka të bëjë me ju.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë ka shumë mundësi që premtimet dhe fjalët tuaja të mos vazhdojnë me veprimet tuaja, kështu që duhet të filtroni çdo fjalë që i thoni partnerit tuaj, pasi kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do t’ju bëjë të thoni shumë. Nëse jeni beqar gjashtëkëndëshi i Marsit që është në shenjën tuaj me Uranin tek Demi më 22/5, tregon se “ndërhyrja” e një miku me subjektin tuaj sentimental do t’ju ndaloj të bëni një veprim të gabuar.
Parashikimet profesionale: Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 tregon se do të ketë sfond të mjaftueshëm në çështjet tuaja profesionale. Preferoni të mos i tregoni planet tuaja njerëzve të cilët nuk jeni të sigurt se meritojnë besimin tuaj. Gjashtëkëndëshi i Marsit që është në shenjën tuaj me Uranin nga Demi në 22/5 tregon se do të jeni në gjendje të gjeni një zgjidhje për një çështje biznesi që ju shqetëson shumë.

LUANI
Të përgjithshmet:
 Një javë komunikuese fillon pasi kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve tregon se nevoja juaj për të thirrur një shokun tuaj dhe për të vendosur të takoheni nga afër do të jetë e qartë. Përfitoni nga gjendja juaj e mirë për ti’u afruar njerëzve të mjedisit tuaj miqësor që keni humbur për shkak të mungesës së kohës. Gjahtëkëndëshi i Marsit nga Gaforrja me Uranin nga Demi mund të sjellë një të papritur të re në çështjet e biznesit tuaj.
Parashikimet në dashuri: Komunikimi është fjala kryesore për të arritur sukses në arritjen e diçkaje që dëshironi në fushën emocionale, veçanërisht nëse në të kaluarën keni pasur gjëra që ju kanë larguar nga partneri juaj. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 do të sjellë afër jush njerëz të rinj dhe njohje të reja për ju që jeni beqar. Jepni vëmendje të veçantë për ngjarjet shoqërore, miqësitë dhe takimet, pasi mund të jetë dikush që do t’ju tërheqë interesin!
Parashikimet profesionale: Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 tregon se do të keni lehtësinë më të madhe për të diskutuar dhe negociuar një çështje biznesi ose për të pasur një bisedë me një person kyç në punë. Ajo që nuk keni nevojë të bëni është të bëni planet tuaja më të paharrueshme, pasi ato kanë mundësi që të krijojnë skenarë. Gjashtëkëndëshi i Marsit është tek Gaforrja dhe Urani që ndodhet tek Demi tregon që nëse punoni për një çështje biznesi, do të jeni në gjendje të habitni veten me rezultatin.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet:
 Këtë javë do të vëreni se do të kaloni më shumë kohë duke punuar ose do të jeni në kontakt çdo ditë me partnerët tuaj për një kohë të gjatë, kështu që ka mundësi të kaloni edhe ato çështje të jetës suaj personale. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 tregon rehati komunikuese në punë. Vendosni çështjet tuaja të biznesit në prioritet pasi ju mund të fitoni prej tyre. Më 22/5, gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja me Uranin i vendosur tek Demi do të krijojë një klimë mbështetëse në mjedisin tuaj.
Parashikimet në dashuri: Zgjidhni që t’i kushtoni vëmendje çështjeve tuaja sentimentale këtë javë pasi do të jetë zona që do të kompensojë lodhjen që do të dalin nga çështjet e biznesit. Hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve mund të sjellë flirtim në një mjedis profesional për ju që jeni beqar, e cila mund të mos shkojë shumë larg, por me siguri do t’ju ndihmojnë të zgjoheni në punë. Gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi mund të sjellë një surprizë pozitive nga partneri juaj.

Parashikimet profesionale: Këtë javë do të ketë një aromë profesionale, pasi prania e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve që prej 21/5 tregon se do të ketë diskutime dhe kontakte që lidhen me çështjet e biznesit. Përfitoni nga talentet tuaja të komunikimit, pasi do të luajnë një rol në përmbushjen e qëllimeve tuaja të biznesit. Kujdes pasi do të keni tendencën të përqendroheni te pema dhe të humbni pyllin.

PESHORJA
Të përgjithshmet:
 Një javë e re shumë e mirë fillon për ju duke filluar më 21/5 pasi hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve ju përshtatet mirë. Tani do të keni mundësinë të diskutoni dhe të organizoni një udhëtim që doni të bëni ose të filloni të bëni planet e para të pushimeve verore. Gjashtëkëndëshi i Marsi tek Gaforrja dhe Urani që ndodhet tek Demi më 22/5 tregon se një person që është  brenda mjedisit tuaj profesional do të jetë përkrahës ndaj jush.
Parashikimet në dashuri: Nevoja për të folur dhe për të ardhur afër personit që ju intereson do të jetë i dukshëm gjatë gjithë javës dhe kalimi i Diellit dhe Merkurit tek Binjakët më 21/5 do t’ju ndihmojë në këtë. Bashkëveprimet do të jenë shumë të favorshme për qasjet sentimentale, por edhe për pranimin e flirtimit të një personi të interesuar. Nëse e keni gjetur partnerin tuaj, përfitoni nga disponimi komunikues i ditëve dhe jepini përparësi duke dëgjuar çështjet që e shqetësojnë.
Parashikimet profesionale: Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 tregon se çështjet e biznesit tuaj nuk do të jenë prioritet për këtë javë. Sigurisht që disponimi juaj i komunikimit mund t’ju ndihmojë, si dhe do të keni aftësinë për të “shitur” aftësitë tuaja dhe aftësitë profesionale në mënyrën më të mirë të mundshme. Gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja me Uranin i vendosur tek Demi do të ndryshojë mënyrën se si e shihni një person në mjedisin tuaj të biznesit.

AKREPI
Të përgjithshmet:
 Këtë javë, do të kapni veten duke menduar shpesh se si të zgjidhni disa çështje financiare që ndoshta vijnë nga e kaluara, dhe mendime të tilla do t’ju mbajnë të zenë. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 është i favorshëm për të negociuar çdo gjë që lidhet me paratë, kreditë dhe sigurimet. Gjashtëkëndëshi i Marsit që gjendet tek Gaforrja dhe Urani që ndodhet tek Demi do të krijojë kushtet e duhura për modelet erotike.
Parashikimet në dashuri: Gjendja juaj erotike do të jetë e qartë gjatë gjithë javës dhe kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21 Maj do t’ju ndihmojë t’i sillni në sipërfaqe. Nëse jeni në një marrëdhënie këtë javë është ideale që të afroheni me partnerin tuaj. Nëse jeni beqar, kombinimi i humorit tuaj erotik dhe gjashtëkëndëshi i Marsit që gjendet tek Gaforrja me Uranin tek Demi mund t’ju sjellë një njohje të re, që do t’ju sjellë energji, një dashuri të re dhe një aventurë erotike! Varet prej jush cilat prej të lartpërmendurave doni të jepni prioritet.
Parashikimet profesionale: Çështjet e biznesit tuaj do t’ju zenë vetëm nëse i shihni ato si një zgjatje e financave tuaja, përndryshe do të jetë e vështirë t’i jepni kuptim. Prandaj, ka shumë mundësi që do të merreni me ta në qoftë se vjen një marrëveshje e re profesionale e cila do të shoqërohet nga një propozim financiar tërheqës. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve nga 21/5 do t’ju japë mjetet e komunikimit që duhet për të dalë fitues.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet:
 Mendimet interesante dhe opinioni i të tjerëve rreth jush do të jenë shumë të rëndësishme për vendimet tuaja, kështu që do të kapni veten duke pritur reagimet dhe përshtypjet e njerëzve tuaj të dashur në çdo gjë që bëni. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 tregon nevojën tuaj për t’u pëlqyer nga të tjerët dhe kjo nevojë do të motivojë disa nga veprimet tuaja. Më 22 Maj, gjashtëkëndëshi i Marsit që ndodhet tek Gaforrja me Uranin tek Demi do të rritë burimet tuaja mendore dhe fizike dhe do t’ju ndihmojë me punën.
Parashikimet në dashuri: Ndikimi që partneri juaj do të ketë në vendimet tuaja do të jetë i fortë nga data 21/5 e më tej, pasi kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve tregon nevojën tuaj për të fituar konfirmim. Nëse jeni beqar këtë javë do të jeni shumë komunikues dhe do t’ju ndihmojë me çështjet tuaja emocionale veçanërisht nëse doni të joshni dikë që ju pëlqen. Gjashtëkëndëshi i Marsit që gjendet tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi mund të krijojë një çështje me interes erotik në vendin tuaj të punës.
Parashikimet profesionale: Këtë javë mund të bëni shumë në fushën profesionale, kështu mbyllni takimet e biznesit. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve tregon se të tjerët do të jenë të gatshëm të dëgjojnë, të kuptojnë dhe të ndajnë atë që thoni dhe këto rrethana nuk duhet t’i humbisni.

BRICJAPI
Të përgjithshmet:
 Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakeve më 21/5 tregon se kjo javë do të jetë plot me rutina dhe detyra të përditshme, që do të jetë arsyeja kryesore për ju për të bashkëvepruar me njerëzit. Gjashtëkëndëshi i Marsit që gjendet tek Gaforrja me Uranin që ndodhet tek Demi tregon një zhvillim pozitiv në çështjen tuaj sentimentale edhe nëse nuk i prisni.
Parashikimet në dashuri: Sektori sentimental do të jetë ai që do të kujdeset për frymëmarrjen gjatë gjithë javës dhe do ju gëzojë mjaft, pasi gjashtëkëndësh i Marsit tek Gaforrja me Uranin tek Demi do të sjellë takime të papritura. Nëse jeni beqar përfitoni nga rrethanat që do t’ju jepen për të çuar përpara një çështje sentimentale. Nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj, kujdes pasi Dielli dhe Merkuri në shenjën e Binjakëve më 21/5 tregon se shumë fjalë mund të kenë efekte të kundërta me atë që prisni.
Parashikimet profesionale: Prania e Marsit përballë me shenjën e Gaforres tregon që herë pas here do të ndjeni që të tjerët po përpiqen t’ju kufizojnë ose në nivelin personal apo profesional. Gjashtëkëndëshi i Marsit me Uranin që gjendet tek Demi do t’ju japë frymë të këndshme përmes jetës suaj personale. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21 Maj mund t’ju sjellë një shans për të mbyllur një marrëveshje të re të punës tani ose për të marrë një projekt përmes të cilit do të tregoni potencialin tuaj.

UJORI
Të përgjithshmet:
 Interesi juaj do të kalojë në çështjet tuaja sentimentale këtë javë, pasi hyrja e Merkurit dhe Diellit në shenjën e dymbëdhjetë të Binjakëve më 21/5 do të krijojë mjaft lëvizshmëri në këtë fushë. Përqëndrohuni tek njerëzit dhe aktivitetet që ju japin gëzim pasi është më e mira që mund të bëni për të mbushur bateritë tuaja. Gjashtëkëndëshi i Marsit që ndodhet tek Gaforrja dhe Urani që ndodhet tek Demi më 22/5, ju nxit që të jeni të interesuar për punë dhe detyrime që rrjedhin nga shtëpia juaj, pasi do të jetë e lehtë për ta kryer atë.
Parashikimet në dashuri: Fusha e çështjeve tuaja sentimentale do ju shqetësojë më shumë me kalimin e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do të jetë e një rëndësie të veçantë për të. Njohjet e reja kanë shumë mundësi, siç janë tundimet, kështu që nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni shumë të kujdesshëm. Gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja me Uranin e vendosur tek Demi nuk përjashtohet të sjellë një njohje të re gjatë një angazhimi rutin.
Parashikimet profesionale: Këtë javë ka shumë mundësi që të doni të jeni në një rregull me detyrimet profesionale të mos bëni atë që mendja juaj do të jetë në vende të tjera. Vendosni të përcaktoni prioritetet sepse kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 nuk është gjëja më e mirë për të qëndruar e përqendruar në punën tuaj. Gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja dhe Urani që ndodhet tek Demi më 22/5 do t’ju ndihmojnë veçanërisht nëse punoni nga shtëpia pasi do t’ju ofrojë frymëzim!

PESHQIT
Të përgjithshmet:
 Këtë javë, Dielli dhe Merkuri kalojnë në shenjën komunikuese të Binjakëve më 21/5. Do të ishte e këshillueshme që të preferoni të vëzhgoni  për çështje të rëndësishme dhe të mos tërhiqeni nga komunikimi i ditëve.  Java është ideale për t’u afruar me njerëzit tuaj, pasi do të vëreni se do ju duhet të kaloni gjithnjë e më shumë kohë në shtëpi. Gjashtëkëndëshi i Marsit tek Gaforrja dhe Urani që gjendet tek Demi më 22/5 mund të sjellë një person të ri nga dikush në mjedisin tuaj të ngushtë që do t’ju habisë.
Parashikimet në dashuri: Kjo javë është shumë e mirë nëse ka një problem me partnerin tuaj dhe ju prisni mundësinë për ta zgjidhur atë. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 do t’ju japë jo vetëm një por më shumë mundësi për të biseduar me të,  por kujdes pasi ekziston rreziku që të mos filtroni ato që do të thoni. Nëse jeni beqar mbani mend se nuk nevojitet të zbuloni çështje personale dhe “të ndjeshme” për dikë që keni takuar kohët e fundit ose do të takoni gjatë kësaj jave.
Parashikimet profesionale: Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve 21/5 tregon se do të ketë mundësi për të zgjidhur disa çështje biznesi. Për ta bërë këtë duhet të hyni në procesin e diskutimit dhe kjo nuk do të jetë më e mira këtë javë. Shikoni në veçanti se qëndrimi i largët që do të mbani në punë mund të ngrejë  pyetje dhe të nxisë diskutime.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*