Kadastra e Vlorës nuk pranon zbatimin e vendimit të Gjykatës së Lartë për regjistrimin e pronës.
Kjo është denoncuar nga qytetarët, dhe është bërë shkak për nisjen e një procesi verifikimi nga Hetimi Krimit dhe Policia Lokale.
Padi vendimet e Gjykatës së Lartë janë detyrim për t’u zbatuar.
Në vendim, palë humbëse është edhe Avokatura e Shtetit, ndërsa dy drejtorët dorëhiqen nga presioni.
Sakaq, Situata te Agjensia Shteterore e Kadastres Vlore është tensionuar pasi pas Zvendësimit  të drejtorit Florian Almadhi ka pasur nje rezistence te zv / dr  Klodian Troci per te liruar zyren. Por i kontaktuar nga Albania Times, Troci ka rrëzuar pretendimet duke sqaruar se ai është njohur gojarisht me vendimin, i cili do ti komunikohet me shkrim të enjten pasi është thirrur ne Drejtorinë e Përgjithshme. Sakaq, sipas Trocit ai ka dorëzuar celsat e zyrës diten e parë që i është komunikuar vendimi.
Blutë e Vlorës janë duke vijuar hetime mbi ngjarjen.
Mendohet te jap doreheqjen edhe zv drejtori i Kadastës,mbulon Aluznin Ardian Musta për aesye personale  pa patur lidhje me problematikat që jan shfaqur  këo ditë në zyrat e Kadastrës Vloë ,  por ende nuk e ka depozituar

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*