Kjo sepse këto produkte janë të njohura që  ndikojnë në ndryshimin e bakterieve që jetojnë në lëkurën tuaj. Ata mund të i vrasin disa nga këto bakterie që i ndalojnë disa nga erërat e këqija, mirëpo njëkohësisht lejojnë përhapjen e disa bakterieve me erë të keqe.

Faktorë të tjerë si: stresi, ilaçet e ndryshme, dhe kequshqyerja mund të kontribuojnë në lëshimin e erëva të këqija, raporton “Natural Soulution Magazine”.

Një 22 vjeçare, nga Amerika insiston se duke e ndjekur një diet vegane dhe mos stresimi ka menaxhuar të largojë erërat, përkatësisht djersën nga trupi.

Menjëherë pasi që ka dëgjuar se këto produkte janë të dëmshme për shëndet ajo ka hequr dorë nga ato.

Ajo ka treguar se në rast të ndonjë udhëtimi të largët ajo përdor deodorant natyror, duke thënë se nëse dëshironi të hiqni dorë nga ky produkt  filloni duke e bërë një deodorant me bimë natyrore, kuptohet pasi që kemi kontakt me të tjerët duhet të përdorni diçka për të larguar erën dhe më e mira është për shëndetin e juaj të përdorni produkte bimore.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*