duke krijuar perimeter sigurie e duke mos lejuar media e banorë të hyjne në territorin ku po ndërhyhet. Sakaq, aksioni  po ndiqet nga Dallandyshe Bici dhe Drejtori Pol të Vlorës, Artion Duka.
Banorët pretendojnë se është toleruar në disa objekte. Ndërkohë jashtë kamerave Bici sqaroi se do të ndërhyhet në 51 prej tyre.
Aktualisht nuk ka tensione pasi po shëmbin plotësisht objektet ku nisën tensionet dje. Ndërsa puna ka nisur në orën 5.00 të mëngjesit.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*