Viola Hima, e komanduar në postin e drejtorit të Ashk-së Vlorë do të vijojë të mbetet në postin e Zv drejtorit ndërsa është emëruar drejtuesi i ri.  Ai është Jurgen Pilkati.

Para se të komandohej drejtore, Hima mbajti për 4 muaj postin e zëvendësdrejtores dhe më pas morri postin e lënë nga ish-eprori i saj Bilbil Aliaj, i dorëhequr edhe ai në maj 2020 ( si i komanduar)

Kadastra e Vlorës ka nisur zyrtarisht menaxhimin e pronave në Bregdet, që mbetet çështja me e nxehtë në këtë qytet. Prej vitesh, Kadastra e Vlorës është përfshirë nga një valë dorëheqjesh dhe detyroi hetime të thelluara nga Policia dhe KLSH për abuzime me pronat.

Në 6 vitet e fundit Hipoteka e Vlorës është drejtuar nga:

Jurgen Pilkapi  emërohet 2 qershor 2020 –

Bilbil Aliaj shkurt 2020-maj 2020

Taulant Canameti Nentor 2019-shkurt 2020)

Elona Hodaj, shtator 2019-tetor 2019 (më pak se 1 muaj)

Alteo Nazëraj, shtator 2019-shtator 2019 (10 ditë)

Florian Almadhi, maj 2019-shtator 2019 (5 muaj)

Klodian Troci, korrik 2018–shtator 2019 (në maj qe kaluar nëndrejtor, 1 vit e 2 muaj)

Sokol Banaj, janar 2018–korrik 2018 (6 muaj)

Rezart Elmazi, tetor 2015-korrik 2017 (1 vit e 10 muaj)

Hima tha për Albania Times  se ishte komandim për mospezullimin e punës deri në emërimin e drejtorit te ri.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*