Nga Ergys Alushi
                                                                       (karikaturë nga i madhi Agim Sulaj).
Vazhdon edhe pas 30 vjetësh, pyetja e shefit:
Cili ka vërejtje për mua?
po kujt ia mban të flas e t’i bëj vërejtje shefit!
ka 30 vjet që shefi pyet dhe ende askush nuk i ka kthyer pergjigje!
të gjithë heshtin e fshihen pas njeri tjetrit e nga fundi i sallave, sa herë që shefi pyet!
Vetëm like e share!
sapo shefi kthen krahët, ziejnë kafenetë e pësh-pëshet në vesh e me zë të ulët, se mos o zot na dëgjon njeri!
janar 1990 – shtator 2020
medemek, demokraci
historia vazhdon….
(karikaturë nga i madhi Agim Sulaj).

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*