Të nderuar klient të Filialit të Postës Vlorë! Situata e krijuar nga COVID-19 është vështirësuar. Ajo mund të përballohet nga ne vetëm nëse jemi rigoroz në zbatimin e protokollit zyrtar të M.SH-së.

– Mos neglizhoni në asnjë moment vendosjen e maskave mbrojtëse. – Respektoni radhën në sportelet e çdo zyre postare ku kryeni shërbimin Tuaj. – Ruani distancat e lejuara midis njëri tjetrit (1.5 – 2 m). – Për çdo ankesë që do të keni për shërbimin e munguar, telefononi pranë administratës së Filialit të Postës Vlorë në numrat:

– 069 61 69 230 – 069 25 76 704 – 068 26 79 506 Të nderuar Klient! Për sa më sipër, kërkojmë mirëkuptimin dhe bashkëpunimin Tuaj! Faleminderit!

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*