Maji është muaji i luleve, muaji i fundit i pranverës që sjell surpriza për ju. Por çfarë kanë parashikuar yjet për 12 shenjat e zodiakut? Astrologu Jorgo Pulla sjell parashikimin e muajit maj në “BalkanWeb” për të mësuar se çfarë do ju ndodhë në familje, dashuri, punë apo dhe financat tuaja.

DASHI
Të përgjithshmet: Ky muaj fillon me Hënën e Re që zhvillohet tek Demi më 5/5 dhe ju nxit të përqendroheni tek njerëzit që krijojnë ndjenjën tuaj të sigurisë. Më 6/5, Merkuri braktis shenjën tuaj, duke lënë pikëpamjet e vështira që bëri me planetët nga Bricjapi dhe kalon tek Demi, një vend që ju ndihmon të negocioni çështjet financiare. Më 16/5, sundimtari juaj Marsi kalon tek Gaforrja dhe nga kjo pozitë do ta vështirësoj punën, siç do të vëreni se çdo gjë do të fillojë të lëvizin si “slow motion”. Më 18/5 Hëna e Plotë që përfundon në boshtin Demi-Akrepi ju nxit të bëni një sqarim të mirë dhe të mendoni se cilët njerëz duhet të lini pas dhe me cilët të vazhdoni para. Më 21/5, Dielli dhe Merkuri kalojnë tek Binjakët duke ndihmuar me komunikimin.

Parashikimet në dashuri: Këtë muaj, çështjet tuaja emocionale do t’ju shqetësojnë shumë përderisa kërkoni sigurinë në këtë fushë, kështu që zgjedhjet tuaja nuk do të jenë në rrezik. Kalimi i Afërditës tek Demi më 15/5 do t’ju ndihmojë të dalloni një marrëdhënie me vlerë duke investuar nga dikush që nuk ia vlen të kaloni kohën tuaj. Më 16/5 hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres do të krijojë një mbingarkesë emocionale dhe kjo nuk do t’ju ndihmojë të menaxhoni çështjet sentimentale. Hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 është shumë e dobishme për të bërë njohje të reja.

Parashikimet profesionale: Në 6/5 kalimi i Merkurit tek Demi dhe më pas në 15/5 kalimi i Afërditës në të njëjtën shenjë do të ndihmojë shumë çështje që lidhen me fondin tuaj. Zgjidhni mundësi ekonomike për të negociuar disa çështje financiare dhe është e sigurt se do të jeni në gjendje të fitoni në mënyrë indirekte ose direkte. Më 18 Maj, Hëna e Plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep mund të sjellë përsëri një sugjerim profesional të bërë në të kaluarën, por këtë herë do të vijë në terma të ndryshme.

DEMI
Të përgjithshmet: Këtë muaj, do të jeni protagonist i zhvillimeve, pasi më 5/5 bëhet një Hënë e Re në shenjën tuaj që do t’ju ndihmojë të zhvilloni disa marrëdhënie që i konsideroni të rëndësishme. Në 6/5, Merkuri kalon në shenjën tuaj dhe ju ndihmon të flisni për planet tuaja, por edhe dëshirat gjithashtu, natyrisht ka nevojë për vëmendje, pasi do të forcojë kokëfortësinë tuaj. Më 15/5, Afërdita kalon në shenjën tuaj duke rritur joshjen dhe pushtimet tuaja. Më 18/5 Hëna e plotë në aksin tuaj (Demi-Akrepi) ju nxit të sqaroni çështjet që lidhen me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe bashkëpunimet me koston më të ulët të mundshme.

Parashikimet në dashuri: Hyrja e Merkurit në 6/5 dhe pas Afërditës në 15/5 në shenjën tuaj tregon se ky muaj do të jetë shumë i mirë për çështjet tuaja sentimentale. Aftësia juaj komunikuese dhe joshja juaj do të jenë dy karakteristika shumë themelore që do t’ju ndihmojnë shumë në çështjet e zemrës. Njohjet e reja kanë shumë mundësi, si dhe tundime, prandaj është e vlefshme që të jeni të kujdesshëm nëse e keni gjetur partnerin tuaj. Më 18 / 5 Hëna e Plotë që ndodh në aksin tuaj ju shtyn në sqarime në fushën emocionale para se të bëni hapje të reja.

Parashikimet profesionale: Marrëdhëniet tuaja profesionale dhe bashkëpunimet tuaja do të jenë diçka që do t’ju shqetësojë drejtpërdrejt gjatë gjithë muajit dhe fillimi do të jetë nga Hëna e Re që ndodh në shenjën tuaj në 5/5. Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj në 6/5 do t’ju ndihmojë të negocioni një çështje pune shumë të mirë. Hyrja e Afërditës në 15/5 në shenjën tuaj tregon që nëpërmjet marrëveshjeve profesionale do të dilni fitues dhe në fondin tuaj. Kini kujdes në lidhje me menaxhimin që do të bëni duke qenë të prirur për blerje dhe shpenzime. Më 18 Maj, Hëna e Plotë që mbaron në aksin tuaj (Demi-Akrepi) mund të nënkuptojë fundin e një bashkëpunimi për të sjellë një të re.

BINJAKËT
Të përgjithshmet: Këtë muaj duhet të jeni sa më i qartë të jetë e mundur me çdo gjë që bëni, pasi Hëna e Re që ndodh tek Demi në 5/5, hyrja e Merkurit në të njëjtën shenjë në 6/5 dhe pastaj hyrja e Afërditës në 15 / 5, tregon se do të ketë sfond të mjaftueshëm për çështjet që kanë të bëjnë me ju. Mundohuni t’i trajtoni me kujdes çështjet e rëndësishme për veten tuaj, në mënyrë që të mos gjeni veten të ekspozuar. Më 18/5 Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi do të sjellë diskutime që do t’ju ndihmojnë të sqaroni disa ngjarje të kaluara. Më 21/5 hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën tuaj do ta rrisë në masë të madhe psikologjinë tuaj dhe disponimin tuaj komunikues.

Parashikimet në dashuri: Hëna e re që zhvillohet tek Demi më 5/5 do të nxjerrë në pah një çështje sentimentale të së kaluarës, e cila tani mund të vijë me perspektiva krejtësisht të ndryshme. Hyrja e Afërditës në të njëjtën shenjë me 15/5 do të ndihmojë në krijimin e një romance të fshehtë nëse jeni beqar dhe mund të sillni disa tundime, të cilat duhet të keni kujdes nëse jeni tashmë në një marrëdhënie. Më 18 Maj, Hëna e Plotë në aksin Demi-Akrepi do të ofrojë një shans të dytë një personi i cili bëri përsëri dukjen në fillim të muajit.

Parashikimet profesionale: Këtë muaj, duhet të menaxhoni çështjet tuaja të biznesit me mençuri, pasi ka mundësi të kenë lëvizje që nuk do të shihni menjëherë. Kalimi i Merkurit tek Demi më 6/5 mund të sjellë debate mbi çështjet e biznesit, por është mirë të mos i njoftoni ato para se të bëhen marrëveshje formale. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën tuaj më 21/5 do t’ju ndihmojë të shfaqni potencialin tuaj në fushën profesionale, dhe është një ide e mirë për të bërë një propozim për një bashkëpunim të ri.

GAFORRJA
Të përgjithshmet: Lëvizjet planetare këtë muaj do t’ju ndihmojnë në një kontekst më të përgjithshëm, pasi janë miqësorë për ju. Në mënyrë të veçantë, më 6/5 Merkuri kalon tek Demi, dhe më 15/5 Afërdita kalon në të njëjtën shenjë, që tregon se miqtë tuaj do të luajnë një rol të rëndësishëm në ngjarjet e muajit, por edhe në vendimet tuaja. Në 16/5 Marsi shkon në shenjën tuaj dhe mund t’ju bëjë nervoz, kështu që është një ide e mirë për të gjetur një mënyrë për të nxjerrë energjinë tuaj. Që të filloni palestrën është një ide shumë e mirë që do ndihmojë trupin dhe shpirtin. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi më 18/5 do sjellë diskutime mes miqve të cilat do të zbulohen.

Parashikimet në dashuri: Kalimi i Merkurit në shenjën e Demit në 6/5 dhe në 15/5, pasazhi i Afërditës në të njëjtën shenjë tregon që miqtë tuaj do të jenë shkaktari i njohjeve të reja dhe do afroheni me njerëz interesant. Në 16/5 Marsi kalon në shenjën tuaj duke përuruar një periudhë që nuk karakterizohet me temperament dhe mund të ndikojë në marrëdhënien me partnerin tuaj, por edhe në çështjet tuaja sentimentale në përgjithësi. Më 21/5, kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do t’ju ndihmojë të afroheni me dikë që kujdeset, “nën hundën” e  njerëzve të mjedisit tuaj!

Parashikimet profesionale: Hëna e re që zhvillohet tek Demi më 5/5 mund të sjellë një propozim të ri për bashkëpunim nëpërmjet një personi në mjedisin tuaj miqësor. Më 16/5, kalimi i Marsit në shenjën tuaj do t’ju bëjë të padurueshëm, dhe kjo është diçka që do të duket se si i trajtoni çështjet tuaja të biznesit. Shikoni, pasi ka shumë mundësi që të krijohen tensione me njerëzit që po shoqëroni. Më 18/5 Hëna e Plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep do të jetë e dobishme për të “mbyllur” një punë që ju ka rrënuar për një kohë të gjatë.

LUANI
Të përgjithshmet: Çështjet tuaja të biznesit do të jenë ato që do ju shqetësojnë kryesisht juve gjatë gjithë muajit dhe Hëna e re që po mbahet tek Demi më 5/5 do të krijojë një bazë të mirë për një hapje të re profesionale. Më 6/5 dhe pastaj më 15/5, kalimi i Merkurit dhe Afërditës, përkatësisht në shenjën e Demit, do të sjellë diskutime që do t’ju çojnë në një sukses profesional. Megjithatë, duhet të mbani veten, pasi më 16/5 hyrja e Marsit tek Gaforrja tregon se do të ketë njerëz që nuk do të kenë qëllime të mira ndaj jush dhe kjo nuk do të kuptohet lehtësisht. Hëna e Plotë që përfundon më 18/5 në aksin Dem-Akrep thotë të shikoni me kujdes karrierën dhe çështjet familjare.

Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 tregon se si do të qëndroni në mjedisin tuaj profesional jo vetëm për shkak të aftësive tuaja por edhe për shkak të joshjes tuaj. Nuk është e mundur të filloni një flirtim me një person dhe nëse jeni në një marrëdhënie, duhet të keni kujdes për mënyrën se si e menaxhoni atë në mënyrë që të shmangni problemet. Në 16/5 hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres tregon që mund të lindë një takim i zjarrtë me një person të së kaluarës. Kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve më 21/5 ju nxjerr nga “profesioni” i së kaluarës dhe ju nxit të tregoni interes në jetën tuaj personale.

Parashikimet profesionale: Ky muaj do të lëvizë në çështjet e biznesit tuaj pasi Hëna e re në 5/5 në shenjën e Demit do të krijojë perspektiva për zhvillim në këtë fushë. Më 6/5 dhe 15/5, hyrja e Merkurit dhe Afërditës, përkatësisht në shenjën e Demit do të sjellë sugjerime profesionale, emërime profesionale të cilat do të krijojë një bazë të mirë për një hapje profesionale. Hëna e Plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep më 18/5 do të bëj alarm, pasi profesioni juaj ju ka larguar nga njerëzit dhe jeta juaj personale.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Një muaj pozitiv fillon për ju, pasi ka disa lëvizje në shenjat e tokës dhe një lëvizje në një shenjë uji që ju favorizon në një kontekst më të përgjithshëm. Në mënyrë të veçantë në 6/5 kalimi i Merkurit në shenjën e Demit dhe më 15/5 kalimi i Afërditës për të njëjtën shenjë, tregon se do të keni mundësi për të mbledhur momente të bukura nëpër udhëtime, diskutime dhe kontakte me njerëzit tuaj të dashur. Në 16/5 Marsi kalon në shenjën e Gaforres, duke krijuar një bazë të mirë për flirtim midis miqve. Hëna e plotë që bëhet më 18/5 në aksin Dem-Akrep do t’ju sjellë mundësi që lidhen me çështjet e edukimit dhe udhëtimet.

Parashikimet në dashuri: Hëna e re që po zhvillohet tek Demi më 5/5 dhe kalimi i Merkurit dhe Afërditës më 6 dhe 15/5 tregojnë se çështjet e zemrës do të dalin para dhe do të favorizohen. Nëse jeni beqar nuk përjashtohet të bëni një njohje të re në një udhëtim ose një vend të lidhur me arsimin. Në 16/5, hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres do të sjellë kontakte me njerëzit që do të takohen përmes mjedisit tuaj miqësor. Më 18/5, Hëna e plotë në aksin Dem-Akrep mund të mbyllë më së miri një çështje sentimentale që ju ka shqetësuar herën e kaluar. Shmangni shumë fjalë, pasi ato mund të jenë shkaku i tensioneve.

Parashikimet profesionale: Mundësi të reja mund të lindin për çështjet e biznesit tuaj nëpërmjet një udhëtimi, rikualifikimi ose certifikimi me të cilën do të merreni. Hyrja e Merkurit tek Demi më 6/5 dhe më pas Afërditës e njëjta shenjë në 15/5, tregon se do të ketë shumë lëvizshmëri në to. Nuk përjashtohet që t’ju bëhet një propozim profesional që lidhet në një farë mënyre me jashtë shtetit. Për nga fundi i muajit dhe posaçërisht nga 21/5 hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do t’ju ndihmojë të tregoni aftësitë tuaja dhe nuk përjashtohet të merrni shpërblimin e punës suaj.

PESHORJA
Të përgjithshmet: Çështjet që do ju shqetësojnë këtë muaj janë të lidhura me çështjet e kaluara që kanë shtuar peshë emocionale për ju. Yjet e shumta që do të ndodhin gjatë muajit tek Demi, e bën të domosdoshme t’i sillni ato në të tashmen në mënyrë që t’i menaxhoni më mirë, duke filluar me 5/5 ku po ndodh Hëna e Re në këtë shenjë. Më 6 dhe 15/5, kalimi i Merkurit dhe Afërditës, përkatësisht në shenjën e Demit tregon se si do të arrini të kapërceni çështjet që ju kanë lënduar dhe marrëveshjet ekonomike inteligjente. Në 16/5 Marsi shkon në shenjën e Gaforres dhe tërheq vëmendjen tuaj ndaj çështjeve të biznesit. Prej 21/5 e më tej, kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do ta ndihmojë shumë psikologjinë tuaj.

Parashikimet në dashuri: Hëna e re, e cila ndodh në shenjën e Demit më 5/5, mund të sjellë para jush një person me të cilin keni pasur marrëdhënie në të kaluarën. Megjithatë, ka mundësi që të kapni veten duke filluar të mendoni fort për një dashuri të vjetër. Më 6 dhe 15/5, kalimi i Merkurit dhe Afërditës, përkatësisht në shenjën e Demit do të krijojë kohë ideale nëse doni t’i jepni vetes një shans në një person që keni vendosur të largoheni. Në 16/5, hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres shpesh do të krijojë nervozizëm që mund të ndikojë edhe në partnerin tuaj nëse jeni tashmë në një marrëdhënie. Më 21/5, kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do të ndihmojë në debatet që do të zbulojnë mendimet tuaja mbi çështjet tuaja sentimentale.

Parashikimet profesionale: Këtë muaj, nuk duhet të hapni detyrime të reja të biznesit nëse nuk i keni zgjidhur më herët, pasi ka mundësi të ketë disa çështje të pazgjidhura. Më 5/5 Hëna e Re që ndodh në shenjën e Demit mund të sjellë përsëri një marrëveshje financiare që lidhet me punën tuaj. Prej 16/5 e tutje duhet të jeni shumë të kujdesshëm kur Marsi kalon tek Gaforrja në një pozicion që mund të ndikojë negativisht tek ju. Mundohuni të mbani pretendimet për të punuar dhe për të shmangur konfliktet që lehtë mund të krijojnë tensione. Më 18/5, Hëna e plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep mund të krijojë paqartësi rreth aftësive tuaja profesionale, të cilat do të jenë të përkohshme.

AKREPI
Të përgjithshmet: Këtë muaj, do ju interesoj sidomos ‘të tjerët’, njerëzit tuaj të dashur ‘të tjerët’, që do të kërkoni para se të merrni ndonjë vendim. Hëna e re, e cila zhvillohet në 5/5 në shenjën e Demit, do të hapë rrugën për bashkëpunime të reja dhe ndoshta një marrëdhënie të re. Më 6 dhe 15/5, kalimi i Merkurit dhe Afërditës, përkatësisht në shenjën e Demit do të normalizojë situatën në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, veçanërisht ato që kanë qenë të vështira në kohët e fundit. Më 18 / 5 Hëna e Plotë që përfundon në aksin Demi-Akrepi do t’ju ndihmojë të vazhdoni me një plan personal.

Parashikimet në dashuri: Këtë muaj, gjendja juaj komunikuese do të ndihmojë edhe çështjet tuaja emocionale, dhe më 6/5 kalimi i Merkurit në shenjën e Demit do të sigurojë që të krijojë një atmosferë të ngrohtë mes jush dhe dikujt që doni. Përfitoni nga kjo lëvizje planetare dhe nëse e keni gjetur partnerin tuaj dhe keni pasur disa mosmarrëveshje që ju kanë larguar kohët e fundit. Në 15/5 hyrja e Afërditës në shenjën e Demit rrit ndjeshëm shanset për të filluar një marrëdhënie të re me perspektiva shumë të mira. Më 16/5, hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres do të krijojë nevojën që ju të dilni, të takoheni me njerëz dhe kjo do ju sjellë njohje të reja. Hëna e Plotë që zhvillohet në 18/5 në aksin tuaj (Dem-Akrep) ose do zgjidhë përgjithmonë subjektin tuaj sentimental ose do t’ju ndihmojë të shkoni më tej.

Parashikimet profesionale: Klima në mjedisin tuaj të biznesit do të jetë shumë e dobishme këtë muaj, pasi shumëllojshmëria që do të ndodhë në shenjën e Demit do të rrisë nevojën tuaj për t’u afruar njerëzve që është lidhur në mënyrë profesionale. Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Demit më 5/5 do të krijojë një bazë të mirë për zhvillimin e një partneriteti ekzistues ose fillimin e një të reje. Më 6/5, çdo kalim i Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Demit do t’ju ndihmojë të dilni fitues financiarisht nëpërmjet marrëveshjeve të reja dhe nënshkrimit të kontratës. Më 18/5 Hëna e plotë që përfundon në aksin Dem-Akrep dhe do t’ju ndihmojë të sqaroni një çështje që lidhet me të ardhmen tuaj profesionale dhe të vendosni lëvizjet e ardhshme të duhura.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet: Çështjet tuaja të punës do të jenë ato që do t’ju shqetësojnë kryesisht gjatë gjithë muajit, pasi do të ketë një shumëfishim në shenjën e Demit. Hëna e re që ndodh në 5/5 mund të sjellë një propozim të ri të punës ose të hapë një kapitull të ri të punës. Më 6 dhe 15/5, kalimi i Merkurit dhe Afërditës, përkatësisht, në të njëjtën shenjë tregon që nëse punoni patjetër do të shpërbleheni ose me një promovim të mirë ose me një bonus. Në Mars 16/5, hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres hap një periudhë ku do të ketë ulje dhe ngritje në dispozicion, kryesisht për shkak të ngjarjeve të së kaluarës. Hëna e plotë më 18/5 mund të mbyllë një rreth që lidhet me disa nga përgjegjësitë që keni pasur për të hapur një të re.

Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 sugjeron se do të ketë interes erotik në ambientin tuaj të punës. Është shumë e mundur të vini re se do të filloni të afroheni me dikë me të cilin punoni. Nëse ndjeni se flirtimi që do të pranoni nuk shkon pa u vënë re, mendoni se do t’ju duhet ta ndani atë nga puna dhe në asnjë rast mos lini të angazhoheni në punë dhe në çështje personale. Në 16/5, kalimi i Marsit tek Gaforrja tregon që një periudhë prej rreth një muaj e gjysmë  epshi juaj rritet. Kjo mund të krijojë një terren të mirë për aventura erotike, por gjithashtu mund të krijojë një bazë të mirë për grindjet nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj.

Parashikimet profesionale: Gjatë muajit, puna juaj dhe rrjedhimisht çështjet e biznesit tuaj do të gjejnë mënyra për të qenë në interesin tuaj. Më 6 dhe 15/5 hyrja e Merkurit dhe Afërditës, respektivisht, në shenjën e Demit tregon që përmes punës tuaj mund të lindë diçka shumë e mirë e cila do ju bëjë të ndiheni se punët tuaja shpërblehen. Më 16/5, hyrja e Marsit tek Gaforrja ju thotë të jeni të kujdesshëm sidomos nëse puna juaj lidhet me sektorin financiar, pasi do të lindin përgjegjësi shtesë. Më 5 Maj, Hëna e plotë në aksin Dem-Akrep mund të sjellë një sugjerim që lidhet me punën tuaj, por mund t’ju duhet të lini diçka që duhet ta keni në jetën tuaj të përditshme.

BRICJAPI
Të përgjithshmet: Një muaj i madh fillon për ju me pamje mbi çështjet tuaja emocionale, pasi shumë yje që do të ekzistojnë në shenjën e Demit ju favorizojnë. Hëna e re që zhvillohet në 5/5 tek Demi mund të hapë një kapitull të ri në jetën tuaj personale. Më 6 dhe në 15/5 hyrja e Merkurit dhe Afërditës në të njëjtën shenjë do të krijojë kushtet e duhura për t’u afruar me partnerin tuaj dhe të zbuloni një aktivitet të ri që do të marrë mendjen tuaj! Në rast se jeni beqar një dashuri e re është në planet e muajit, si dhe njohje të reja të këndshme. Prej 16/5 e tutje, duhet të jeni më të kujdesshëm kur hyrja e Marsit në shenjën tuaj përballë Gaforres tregon se atmosfera në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë e mirë. Natyrisht, varet nga ju sa dhe si do hidhni vajin në zjarr.

Parashikimet në dashuri: Një muaj veçanërisht erotik fillon për ju sepse më 6 dhe 15/5 hyrja e Merkurit dhe Afërditës tek Demi krijon një klimë shumë të këndshme për çështjet tuaja sentimentale. Nëse keni gjetur partnerin tuaj ose jeni beqar deri në mesin e muajit do të keni mundësi të jeni mirë me njerëzit tuaj të dashur, të cilët do t’ju mbushin me ndjenja të bukura dhe pamje të bukura. Veçanërisht nëse jeni beqar nuk përjashtohet të filloni një njohje të re që do të zhvillohet në një dashuri të madhe. Nga mesi i muajit e tutje, duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me mënyrën se si menaxhoni nervat tuaja ose skenat e xhelozisë që mund të ndjeni, pasi hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres më 16/5 tregon se do të merrni zjarr me lehtë. Shmangni lëvizjet impulsive që do t’ju kushtojnë shumë në jetën tuaj personale.

Parashikimet profesionale: Këtë muaj do të jetë e vështirë të përqendroheni në çështjet e biznesit, pasi mendja juaj do të jetë në punët personale ose do të preferoni të përqendroni vëmendjen tuaj tek njerëzit dhe aktivitetet që krijojnë një ndjenjë gëzimi. Më 6 dhe 15/5 hyrja e Merkurit dhe Afërditës, përkatësisht në shenjën e Demit, mund t’ju sjellë një sugjerim profesional që do të lidhet me një hobin tuaj. Në rast se merreni profesionalisht me sporte, është një muaj i mrekullueshëm për të treguar potencialin tuaj dhe për t’u dalluar. Më 18/5 Hëna e plotë në aksin Dem-Akrep do t’ju ndihmojë të negocioni çështjet tuaja të biznesit në mënyrën më të mirë të mundshme përpara se të merrni vendime përfundimtare.

UJORI
Të përgjithshmet: Më 18/5 Hëna e plotë në aksin Dem-Akrep do t’ju ndihmojë të negocioni çështjet tuaja të biznesit në mënyrën më të mirë të mundshme përpara se të merrni vendime përfundimtare. Hëna e re, që ndodhet në 5/5 në shenjën e Demit, do të jetë shkaktari për ju që të filloni të mendoni për një ndryshim në shtëpi ose një “transformim” të tij. Hyrja e Merkurit dhe Afërditës tek Demi në 6 dhe 15/5 përkatësisht do t’ju ndihmojë të kaloni nga mendimet në aktet për çdo çështje që lidhet me shtëpinë tuaj. Më 18/5 Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin Dem-Akrep do të jetë veçanërisht i favorshëm për të marrë vendime për çështjet familjare. Më 21/5 klima për ju do të ndryshojë pasi kalimi i Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do të krijojë një humor të çuditshëm dhe të gëzuar që do të tërheqë të tjerët si magnet.

Parashikimet në dashuri: Maji është një muaj në të cilin do të kërkoni lirinë në jetën tuaj private për këtë dhe do të filloni të shmangni biseda rreth çështjeve sentimentale. Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 do të krijojë një klimë të këndshme mes jush dhe dikujt që do të filloni të vini afër. Nuk përjashtohet të vendosni të keni bashkëjetesë me bashkëshortin tuaj që do habisë të tjerët. Prej 21/5 e tutje, fusha e çështjeve tuaja sentimentale do të marrë përsipër, pasi hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do të sjellë rikthimin tuaj, si dhe disponimin tuaj për argëtim, flirtim dhe njohje të reja.

Parashikimet profesionale: Këtë muaj, do të jeni më të fokusuar në fusha të tjera, prandaj çështjet tuaja të biznesit nuk janë prioritetet tuaja. Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në 6 dhe 15/5 përkatësisht në shenjën e Demi mund t’ju sjellë një sugjerim për një punë në shtëpi ose një punë që lidhet me pasurinë e patundshme. Gjithashtu, nuk të fitoni para shtesë përmes një hobi. Në 16/5 hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres do ju “detyrojë” që të përshpejtoni, në mënyrë që të jeni në gjendje të largoheni me detyrimet e punës. Jini të kujdesshëm pasi kjo mund të jetë një arsye për ju që të bëheni gjithnjë e më nervozues dhe eventualisht të krijoni tensione në mjedisin tuaj të punës.

PESHQIT
Të përgjithshmet: Maji është një muaj intensiv që do t’ju ndihmojë të afroheni me njerëzit që dëshironi, por gjithashtu zgjidhni disa çështje që kanë lindur personalisht ose profesionalisht. Njerëzit tuaj të afërm, miqtë dhe madje edhe të njohurit do të kenë nderin e tyre këtë muaj pasi hyrja e Merkurit dhe Afërditës në shenjën e Demit në 6 dhe 15/5 do të krijojë një bazë të mirë për vizita, takime dhe diskutime me njerëzit e afërt. Nga mesi i muajit është një kohë shumë e mirë nëse jeni të angazhuar profesionalisht në tregti, pasi keni ide të reja dhe shumë të mira. Më 16/5 hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres do të rrisë energjinë tuaj dhe do t’ju shtyjë të shihni çështje sentimentale. Përfitoni nga rrethanat për të bërë marrëdhënie me publikun që nga 21/5 dhe më pas hyrja e Diellit dhe Merkurit në shenjën e Binjakëve do ju kthejë vëmendjen tuaj në çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj.

Parashikimet në dashuri: Maji është një muaj i hapur me humor për komunikim dhe takime me njerëzit tuaj të dashur. Këto takime do të jenë një arsye për të bërë njohje të reja në një nivel personal por edhe të flirtoni. Hyrja e Afërditës në shenjën e Demit më 15/5 do të krijojë kushte ideale për një njohje që kishit bërë ose që do të bëni përmes njerëzve të mjedisit tuaj të ngushtë. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, përfitoni nga gjendja juaj komunikuese dhe oreksi që do të keni për të bërë marrëdhënie me publikun dhe të “rinisni” kontaktet me njerëzit tuaj të dashur. Në Mars 16/5 hyrja e Marsit në shenjën e Gaforres tregon se flirtimi do të jetë forca lëvizëse për herën tjetër. Kujdes pasi mund të përfshiheni dhe të hapni shumë “fronte” në të njëjtën kohë.

Parashikimet profesionale: Ky muaj ka shumë mundësi të arrijë një lëvizje të rëndësishme që do të lidhet me çështjet e biznesit tuaj për shkak të marrëdhënieve me publikun që do të bëni. Hëna e re, e cila zhvillohet në 5/5 në shenjën e Demit, do të sjellë njohje të reja me njerëz që do të luajnë një rol të rëndësishëm në punën tuaj profesionale. Hyrja e Merkurit dhe Afërditës në 6 dhe 15/5 përkatësisht në shenjën e Demit do të favorizojë lëvizjet tuaja profesionale, veçanërisht nëse objekti i punës suaj ka të bëjë me tregtinë. Më 18/5 Hëna e Plotë që zhvillohet në aksin Dem-Akrep nuk përjashtohet t’ju sjellë një propozim profesional përmes një personi në mjedisin tuaj më të gjerë.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*