Zbardhen detaje të reja nga ngjarja e Pogradecit. Gazetarja Lorena Kodra ka siguruar detajet e reja për “BalkanWeb” nga të cilat bëhet me dije se shtysë për denoncimin është bërë një bisedë mes vajzës së 46-vjeçarit dhe të abuzuarës.

Comments are closed.